Hvordan virker IPL hårfjerning

Hårfjerning er et emne, der i dag interesserer mange. Især ipl hårfjerning har vundet indpas, da denne metode til hårfjerning er sikker og effektiv. I denne artikel vil vi fortælle lidt om, hvordan ipl hårfjerning fungerer, og vi vil samtidig give nogle gode argumenter for, hvorfor ipl hårfjerning er en god idé at benytte sig af.

Sådan virker en IPL laser

Ipl hårfjerning fungerer ved, at der sendes en lyspuls ned i huden. Lyspulsen går i stykker i hårsækkene, og på den måde bliver de skadet. Herved stopper de med at producere nyt hår. For at undgå, at der kommer ar i huden, er der i en ipl behandling altid køliging af huden i form af en gel eller lotion.

Derudover virker ipl-behandlinger også forebyggende på nye hår, der kommer til at vokse ud. Dette skyldes, at ipl også øger produktionen af kollagen i huden. Kollagen er i sin tur med til at styrke huden, og dette gør, at de nye hår ikke vokser så hurtigt ud.

Derfor bør du overveje ipl hårfjerning

Der er mange gode grunde til, at ipl hårfjerning er en god idé. For det første er ipl hårfjerning sikker og effektiv. For det andet virker ipl-behandlinger ikke kun på de hår, der allerede er i huden, men også på nye hår, der kommer til at vokse ud. Derudover er IPL hårfjerning også mere skånsom for huden end andre metoder til hårfjerning, såsom voksning og epilering. Endelig øger ipl produktionen af kollagen i huden, og dette gør, at de nye hår ikke vokser så hurtigt ud.

Opsummering af fordele ved IPL hårfjerning:

  • IPL hårfjerning er sikker og effektiv
  • IPL behandlinger virker både på de hår, der allerede er i huden, og på nye hår, der kommer til at vokse ud
  • IPL hårfjerning er mere skånsom for huden end andre metoder til hårfjerning, såsom voksning og epilering
  • IPL øger produktionen af kollagen i huden, og dette gør, at de nye hår ikke vokser